tiistai 13. tammikuuta 2015

tavarantarkastusta ja hermoilua

Tavarantarkastus on alkanut ja lähinnä minulle tuli entistenomistajien kommenteista mieleen seuraava sanonta: "Pikku vikoja - helppo korjata!" Tämä ei sinällään ole helpottanut ahdistustani, kun tunteet varmasta mahdollisuudesta kaupanpurkuun vaihtuu täydelliseen epätoivoon ja ajatukseen siitä, että talo jää meille kuitenkin kokonaan korjattavaksi ja minimaalisilla korvauksilla.

Tuntui suorastaan epätodelliselta listata lakimiehelle kaikkia tavaroita jotka ovat saastuneet ja jotka joudumme hävittämään, samoin kuin toimenpiteistä ja korjauksista jotka ollemme talossa tehneet ja paljonko niihin on rahaa mennyt... Pikku juttuja joista kertyy aika iso puro kun ne listaa alekkain.

Tavarantarkastuksessa on rakenteita purettu vielä lisää ja alla muutamia maistiaisia meidän terveestä ja puhtaasta talosta:
 Kattolevyn alta paljastunutta rakennetta, joka ei sinällään huono, mutta mielestäni varsin erikoinen ratkaisu... noin makuuhuoneen katoksi.

 Kupruilevat lattiamaalit alakerrassa, maalattu elo-syyskuun vaihteessa ja kuukausi maalauksen jälkeen alkoi kupruilu - seinä vierestä myös aivan märkä.

varastokatosta tullut vesi sisään alakerran lämpimään varastoon... sittemmin entisenomistajan toimesta peitetty villa levyillä...

Yläkerran homepaikka oli kuivunut, joka on sinällään ihan kiva juttu, mutta kun siinä kasvoi sädesieni, niin nyt kohdan kuivuttua on sieni tapansa mukaan ryhtynyt levittämään itiöitään otollisempii kasvualustoihin... jepulis jee! Sisäilmahan paranee vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti