maanantai 6. huhtikuuta 2015

odotusta ja toimettomuuden estämistä

raportti on siis saapunut ja paljon siinä edelleen oli aukkoja, vaikka toki hieman todellisempaan suuntaan oli menty. Kaksitoista eri hometta vilistelee sisätiloissa, lattioiden alla ja seinien välissä... vesijatkaa lattioissa nousuaan.

Hengitysyhdistyksen rakennusterveysasiantuntija kävi paikanpäällä tutkimassa taloa ja aloittaa vielä lisä tutkimuksia. Näytteet olleet edelleen riittämättömiä ja asioiden tutkinta jätetty hänen(kin) mielestään keskeneräiseksi. Mm. alakerran katosta löytyi aivan kädelle tutnuvaa märkää, vesi tullut ilmeisesti autokatoksen läpi ja muhii nyt kahden muovin välissä alapohjassa... tavarantarkastaja kyllä kohdan näki, mutta ei ryhtynyt sitä sen enempää tutkimaan. No purkutuomion sai alakerran katto...

Odotetaan kovasti savupiipun tarkastusraporttia... ollaan odotettu nyt kuukauden verran - MUR! Näin ollen kokonaiskustannukset ei ole vieläkään selvillä.

Aloitimme pyhinä tavaran roskiin heittämisen. Oli aikalailla tunteellinen hetki ja eniten kirpaisi tyttöjen tavaroiden puhdistus. Tuntuu kohtuuttomalta, että muistoja joutuu heittämään roskiin! Nyt selvittelyssä siisrtolavojen hinnat... kunhan sen saamme pihaan on talkooväki tervetullutta kantohommiin. Nyt teemme siten, että yläkerran osalta roskiin menevä tavara kerätään yhteen makuuhuoneeseen ja alakerran osalta yritetään siirtää vain säilytettävä tavara turvaan. Hankinta listalla seuraavaksi varmaankin kannellisia muovilaatikoita - joihin voi aarteita pakata.

Vuokrasopimusta evakkokodissa jatketaan. Tässä alkanee asuntonäytöt kun asunto on samalla myynnissä. Onneksi kuitenkin kesä tekee tuloaan ja päästään mökille karkuun. Jälleen on pyykkipäivät täällä edessä kun jotain kesävaatteita yritän pelastaa vielä käyttökuntoon... toivottavasti onnistuu, eikä ihottuma lehahda heti kun vatteen päällensä vetää, niin kuin on monesti käynyt. Myös muutamat rakkaimmat kengät yritän saada vielä käyttökelpoisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti