sunnuntai 19. lokakuuta 2014

se toimii tai sitten ei - koti

Meillä on uusi huone - keltainen huone, mutta kylläpä sen tekeminen oli aika työlästä. Vanhan uimallashuoneen lattia on siis keltainen - ihana varoitusmerkkien keltainen, mutta seitsemän kerrosta maalia se vaati. Vielä uimalataan päältä puuttu kate... saapas nähdä koska se saadaan. Ongelmia syntyi kun yläkerran vessassa alkoi haista viemäri ja selvittelyjen jälkeen paljastui täysin laho ilmastointiputki, mutta sen selvittelyn yhteydessä paljastui paljon muutakin ja erityisesti täysin lahosti tehty kuntokartoitus ja siitä puuttuvia asioita - nyt joudumme teettämään uuden kartoituksen ja odottamaan sen mukanaan tuomat korjaustarpeet... saapas nähdä mikä revohka tästä vielä syntyy.

Olimme kuitenkin syyslomalla - lomalla - ihanassa Firencessä. Koko aikana ei käynyt kodin remontti edes mielessä, joten loma oli enemmä kuin tarpeen. 
Näkymä on hotellimme kattoterassilta kauniina aamuna. Lämpöä riitti ja ihania lasten vaatteita. Joita katsellessa ja ostellessa meinasi lähteä ns. ihan lapasesta. Mutta ompas neitosille ostettu kauniita vaatteita joihin voi verhoutua talven aikana.

H:lle puhkesi matkan aikana ensimmäiset hampaat. Kaksi ihanaa nököä alas eteen. Nyt sitten kieli on mahtava juttu ja se onkin ulkona vähän väliä siten, kuin neiti irvistelisi koko ajan. 

Pitsaa ja pastaa on mahat täynnä ja nyt pitäisi varmaan aloittaa kevennys kuuri, jotta kaikki raskausaikana menetetyt kilot eivät tulisi takaisin kuin varkain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti