sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

uutta kotia kohti!?

Asioilla on tapana järjestyä, mutta en nuolaise ennen kuin tipahtaa. Sitten vasta huokaisen kun on nimet vuokrasopimuksessa. Mutta nyt näyttää hyvältä ja tuntuu helpommalta. Olemme löytäneet pari koti ehdokasta, ja toisesta ollaan sovittu, että se otetaan mikäli toinen ei ole vielä parempi. Vuokrakustannukset pysyy suunnilleen samoina kun tässäkin vuokrakodissa ja neliöt myös. Toinen vaihtoehto koti on aivan keskustassa ja se suurempi inkilänmäellä. Toinen kolmio, toinen neliö.

V haluaisi aivan keskustan sykkeeseen, mutta I on sitä mieltä että syrjemmässä olisi parempi lenkkeillä (toki luulen että taloyhtiössä oleva uima-allas hieman houkuttelee myös) :)

Minulle riittää nyt perussiisti ja toimiva koti, johon kunnolla mahdumme sisälle asumaan.

Meillä on tiistai iltaan asti aikaa päättää ja ilmoittaa kumman asunnon otamme (toista emmeole vielä nähneet muuten kuin kuvista). Täytyy sanoa, että on ihanaa ettei tarvitse mennä niihin joita meille ensimmäiseksi esiteltiin. Toinen homeessa ja toinen aivan tuhannen pieni! Olisi voinut kipinät lennellä, jos olisi jouduttu niin pienessä asumaan parikin vuotta.

Ihanan ystävä J laittoi suosituksen kuunnella Elastisen biisin eteen ja ylös... osu ja uppos! http://lyrics.fi/elastinen/eteen-ja-ylos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti