perjantai 20. helmikuuta 2015

tarkastus jatkuu

Muutaman yön kyynehlinnän jälkeen on taas toimintaa ollut tällä viikolla. Tavarantarkastuksen reklamointi ilmeisesti kannatti, ainakin jollain tapaa ja tavarantarkastaja ilmoitti tehneensä muutaman virheen ja tarkastus jatkuu ensi viikolla. Silloin tutkitaan hormi, kylmiö ja alakerran lattiarakenteita. Kylpyhuoneiden osalta tutkimus onedelleen hieman epävarmaa, koska tarkastaja ei tiennyt voiko lattiarakenteita tutkia, koska niissä on vesikiertoiset lattialämmitykset. Hän kertoi, että jätti ne tutkimatta, koska kylppärit menisivät muutenkin remontiin... Tällöin meinasi hermot palaa - kuinka ikinä voisimme tehdä pintaremontin kylppäriin, jos emme tiedä mitä sen rakentesissa on! Samoin seinien kosteuden nousu ehkäisemisen tarpeellisuudesta jäimme hieman erimielisiksi.

Vielä talosta ei ole löytynyt montakaan paikkaa, jossa rakenne piirustukset ja todellisuus olisivat yhteneväisiä!

Kuin tilauksesta Kuopiossa on tänä viikonloppuna rakenna ja asu messut, jossa luennoitsijana on hengitysyhdistyksen sisäilmakorjaus asiantuntija Rokkonen. Olemme kuulleet hänestä tuttumme kautta pelkkää hyvää ja aiommekin marssia luennolle ja toivomme saavamme miehen hihasta kiinni. Hänen luento aiheensa on hometalon korjaaminen. http://www.kuopionnayttely.fi/

Tein ihanan ystäväni avustuksella aikajanan talon tapahtumista ostohetkestä tähän päivään, nyt tekstiä on kahdeksan sivua. Pitänee hävikki kustannuksiin kirjata myös se halpa punaviini jota kului kun kirjauksen runkoa hiottiin valmiiksi. (laskelmissa olen nyt päässyt n. 20 000 euroon, tämä ei koostu siis punaviinistä) Työ kannatti nyt on kaikki asiat (ainakin suurinosa) aikajalla ja ylhäällä. Onneksi kalentereihin oli laitettu kaikki tapahtumat ylös, niin ajankohtia ei tarvinnut arvailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti