perjantai 13. helmikuuta 2015

suuri pettymys!

Raportti saapui tänään illalla sähköpostiin... Olen täysin järkyttynyt! Korjaustarpeen hinnaksi oli arvioitu n. 33000 euroa... Mitähän tällä rahalla saa? Korjauskustannuksissa oli huomioitu mm. että alakerran lattiat tulee päällystää puhdistuksen ja tasoituksen jälkeen keraamisilla laatoilla (lattialämmitystä ei tosin saa asentaa) ja tämä tarkoittaa sitä, että koko alakerta on talviaikaan käytännössä asumattomissa, koska lattiat niin kylmät... emme kyllä ostaneet 100m2 puolilämmintä varastotilaa... toisekseen yläkerran käytävässä ei ole rakennevaurioita vaikka käytävän rakenteissa on THL:n mittauksissa todettu olevan sädesientä! Kolmannekseen ainoastaan huokoiset (haltex) kattolevyt tulee vaihtaa (homesieni kontaminaation vuoksi), mutta seinistä ei puhuta mitään - vaikka ovat sitä samaista levyä!!!

Miten tämä on mahdollista? Lisäksi vuotava savupiippu vaatii lisäselvityksiä - ei ole laskettu kustannuksiin muutoin kuin tutkimusten osalta! Samoin on jonkin vesiputken osalta - jota ei voi muka tutkia! Voi yhen kerran!

Maksamme itsemme kipeäksi (ja asuimme itsemme kipeäksi) talossa jossa ei terveysviranomaisten mukaan voi asua! Jossain saiheessa minulta loppuu voimat tämän kaiken kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti