maanantai 3. marraskuuta 2014

ei ole todellista!!!

Eilen oli aikalailla vauhdikas päivä. Aamulla ensin neiti V soittaa kysistä, että on siellä tikattavana, kun oli harjoituksissa kompuroinut oikein kunnolla. No minä luulin ensin hänen sanoessaan olevansa kysillä, että on taas hypännyt väärään bussiin ja tarvitsee autokyytiä - no näin ei ollut. Onnellisesti saatiin neito kotiin ja ehjäksi parsittuna.

Sittemmin vävykokelas tuli irroittelemaan lamppuja ja pistorasioita, jonka seurauksena jouduttiin katkaisemaan sähköjä. No oikea sulake löytyi vasta viimeisten joukossa, mutta homma onnistui ihan hyvin. Kuitenkin sillä seurauksella, että tämän jälkeen meille ei ole tullut lämmintä vettä, eikä näyttäisi öljypoltinkaan pyörivän. Siellä lämmönjakohuoneessa sitten ihmetellään niitä nippeleitä ja nappeleita - ei löydy vikaa meidän aivoilla, älyllä...

No pääsen soittamaan taas mukavat putkimihet paikalle, kun ne muutenkin joutuisin kutsumaan, koska loppuviikolla alkavan vesivanhikokorjauksen tieltä pitää irroittaa patteri ja asentaa kuivatuksessa olleeseen vessaan wc istuin paikalleen, jotta edes toinen vessamme toimisi. Hip! kukapa tässä kaikessa töihin edes ehtisi, mutta tietyt ns. perusmukavuudet kotona olisi kyllä kivat!

Onneksi pääsen huomenna / ylihuomenna purkamaan lattiamattoa, johon voi turhautumisen ja agressiot purkaa - tuleehan siinä myös lämmin, jos mökki ei muuten lämpene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti