keskiviikko 5. marraskuuta 2014

kun muovimatto muuttuu kokolattiamatoksi?!

Tänään saatiin alipaineistuslaitteet ja kuinka ollakkaan innolla hyökkäsimme alakerran kimppuun. Pieniä ongelmia vaan toi se, että neiti V ei ollutkaan kotona ja nuori neiti H päätti nukkua koko iltapäivän ja illan aikana vain puoli tuntia...

Ensin pakkauduin minä alakertaan, ensimmäisen kerran jo aamupäivällä kantaessani sinne remontti reiskan autokatokseemme tuomat tavarat. Alipaineistut laitteet ym. Osasin muuten hienosti tehdä ikkunanpoiston ja tiivistyksen alipaineistusta varten :D ! Sitten tositoimiin, suojaimet päälle ja menoksi - tuloksena monta katkennutta kynttä, hiki, selkäsärky ja ihmeellinen päänsärky, tämä kaikki tunnin punnerruksen ja aika jäätävän tiukassa olleen maton irroituksen jälkeen. Matto olisi voinut olla tiukemmassakin, mutta kyllä silti sitä aika hevi repiä... kun minun oloni petti siirtyi puikkoihin T. Ja vot - matto on vihdoin irti, samoin kaikki levyt seinistä ja katosta... näky on järkyttävä. Onneksi mitään pesäkkeitä ei löytynyt.

Mutta lattia näyttää nyt siltä kuin muovimaton sijalla olisi kokolattiamatto ja käteni ovat niin hyytelöä, että ei meinannut H:n puurolusikka nousta... Nyt saunaan ja pienin unille! Kyllä tämä tästä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti